J Í D E L N Í      L Í S T E K
       
                                            17. - 21. 1. 2022
       
       
      alergeny
PONDĚLÍ polévka Mrkvová pikantní 1,9
jídlo A Kuřecí stehenní steak, brambory, okurek, čaj 1
jídlo B Smažený sýr, brambory, tatarka, čaj 1,3,7
ÚTERÝ polévka Francouzská 1,9
jídlo A Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7
jídlo B Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, dušená rýže, čaj 1
STŘEDA polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 1,3,9
jídlo A Smažený vepřový řízek, bramborový salát, čaj 1,3,7,9
jídlo B Filé na másle, brambory, salát, čaj 4,7
ČTVRTEK polévka Zeleninový boršč 1,9
jídlo A Vepřové na paprice, těstoviny, čaj 1,7
jídlo B Vepřové na paprice, houskový knedlík, čaj 1,3,7
PÁTEK polévka Vývar s krupicí a vejcem 1,3,9
jídlo A Pečená vepř. krkovice, dušené zelí, bramborový knedlík 1,3
jídlo B  
 
 
       
Jídla vyhotovena cca do 9:30 hodin, doporučená spotřeba do 13:30 hodin.  
       
Polévka 0,33 l, porce masa, rýže, těstovin v syrovém stavu 100 - 110 g.  
       
       
Alergeny: 1 - lepek, 2 - korýši, 3 - vejce, 4 - ryby, 5 - arašídy, 6 - sojové boby, 7 - mléko, 8 - ořechy,
  9 - celer, 10 - hořčice, 11 - sezam, 12 - siřičitany, 13 - vlčí bob, 14 - měkkýši  
       
tel. kuchyně: 568 845 335  
mobil: 723 772 853 Změna jídelníčku vyhrazena.  
       
    P Ř E J E M E    V Á M     D O B R O U     C H U Ť